Општина Дојран распиша референдум: Граѓаните ќе гласаат „за“ или „против“ доделување на договор за јавно приватно партнерство во комуналните услуги

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password