Попесочена и уредена плажата „Св. Никола“ на влезот од Стар Дојран

Комплетно уредена и попесочена беше плажата „Св. Никола“, спроти населбата „Карач“, на влезот од Стар Дојран.

Денес, со посипувањето на песок плажата и беше отворена за посетителите, а истата, како што посочи Градоначалникот Ангов: „…нуди совршен одмор од високите температури.“

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password