Новогодишна работилница во детската градинка „Кокиче“

Детската градинка „Кокиче“ – Дојран се подготвува за својата новогодишна работилница. За таа цел се информираат сите родители дека на 7.12.2018-та година (петок) со почеток во 10 часот, во просториите на ЈОУДГ “Кокиче” – Дојран, ќе се одржи нивната новогодишна работилница.

Заедно со децата, родителите и вработените во градинката ќе ја покажат и шират нивната креативност и позитивна енергија во највеселиот месец од годината. Дел од изработките ќе бидат изложени и на новогодишниот базар.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password