Закажан датумот за овогодинешното издание на „Д-Фестивал 2019-та“

Од 12-ти до 14-ти јули, во Дојран ќе се одржува 9-тото издание на „Д-Фестивал 2019-та“.

Како млад фестивал на отворено, „Д-Фест“ за првпат се одржа во 2011-та година.  Благодарение на илјадниците фанови и најдобрите артисти од локалната, регионалната и светската музичка сцена, секоја година се одржува во одлична атмосфера и претставува единствено искуство за вистинските љубители на фестивалите на отворено.

Влезниците ќе бидат пуштени во продажба на 23-ти јануари, на mktickets.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password