Учениците од Дојран успешни на натпреварите по биологија и природни науки

На Општинскиот натпревар по природни науки и биологија што се одржа на 23-ти февруари учениците од ООУ „Кочо Рацин“ – Нов Дојран, под менторство на наставничката Гордана Терзиева ги постигнаа следните резултати:

Природни науки – VI одделение:

Теона Ана Георгиева – прва награда
Гордана Стоиловска – трета награда
Никола Илиев – пофалница.

Биологија – IX одделение:

Никола Илиевски – прва награда
Цонка Тасева – трета награда
Викторија Узунова – трета награда

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password