ЖФК СЦ „Истатов“ – најефикасен тим во сите фудбалски лиги на ФФМ

Според статистиката на постигнати голови во досегашниот период, ЖФК СЦ „Истатов“ од Дојран, е најефикасниот тим во сите фудбалски лиги под капата на ФФМ.

Под водство на тренерот Кирил Изов, „Истатовски“ постигнале 172 голови на 19 натпревари, или во просек по 9 голови на натпревар.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password