„Суперхикс“ на „Д-фест“ : бендот кој го отвори првиот „Д-фестивал“ во 2011-та

Македонскиот ска-панк бенд „Суперхикс“ доаѓа на „Д-фест“ во Дојран. Бендот кој го отвори првиот „Д-фестивал“ во 2011-тата година, доаѓа да покаже што значат 25 години кариера.

Секогаш со моќни настапи во живо и голем број обожаватели, овој македонски бенд не ја остава публиката рамнодушна.

Тие ќе настапат на главната бина на фестивалот.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password