TK Wonder специјален гостин изненадување на „Д-фест“ во придружба на Џајковски

TK Wonder – омилена на македонската публика, прекрасна артистка со неповторлива харизма, летово ќе му се придружи на главната бина на Џајковски, на „Д-фест“.

Овој музички тандем придружуван од вокалистот Lion D ќе се погрижат за врвната концертна атмосфера и еуфоричен подиум.

Таа е раперка, пејачка и текстописец која соработува со Џајковски и го придружува на неговите настапи.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password