Реге вибрации на „Д-фест“ со Blend Mishkin и Roots Evolution

„Д-фестивал“ е се поблиску, а програмата за „Д-Фиеста“ се повеќе се збогатува.

На 14-ти јули, на „Mosquito Stage“ грчкиот продуцент Blend Mishkin заедно со неговиот бенд Roots Evolution, ќе ѝ ги пренесат позитивните вибрации на публиката, со нивниот реге стил.

Blend Mishkin работи како продуцент уште од 90-тите. Тој компонира и продуцира музика за интернационално познати реге, хип-хоп и денсхол артисти.

 

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password