Ансамблот „Илинден“ од Скопје ќе одржи концерт во Дојран

Вечерва (29.06.2019-та година) Ансамблот на народни игри и песни
„Илинден“ од Скопје, ќе одржи свој концерт во Дојран.

Концертот ќе биде на плоштадот „Под јаворите“ со почеток од 20:30 часот.

Секое лето во Дојран се одржуваат голем број на културни настани, со цел, во нив да уживаат туристите и посетителите.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password