ЖФК „Паок“ – Грција доаѓа на пријателски натпревар во Дојран со ЖФК СЦ „Истатов“

ЖФК „Паок“ од Солун, актуелните шампионки на Грција и големи спортски пријатели на ЖФК „Истатов“ – Дојран, на 15.09.2019-та година по втор пат ќе гостуваат во Дојран и ќе одиграат пријателски натпревар.

Натпреварот е дел од меморијалните активности кои тој ден ќе се одржуваат во Спортскиот центар „Истатов“ во Нов Дојран, по повод годишнината од смртта на г-динот Благој Истатов.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password