Се санира Дојранското крајбрежје за отворање нови плажи и туристички содржини

Општина Дојран работи на санирање и уредување на најкритичниот и разурнат дел од Дојранското крајбрежје.

Целта на овие активности е да се обезбеди простор за отворање нови плажи и нови туристички содржини, се со цел да се збогати туристичката понуда на Дојран.

Активностите се реализираат со помош на финансиски средства обезбедени од Центарот за развој на Југоисточниот плански регион.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password