ЖФК СЦ „Истатов“ ќе ги одмери силите со ЖФК „Каменица Саса“

На 25-ти август 2019-та година (недела) со почеток од 18 часот, на стадионот – Спортски Центар „Истатов“ во Нов Дојран, ќе се одигра натпревар помеѓу екипите на ЖФК СЦ „Истатов“ и ЖФК „Каменица Саса“.

Натпреварот е од првото коло на Женската Фудбалска Лига на Македонија.

На 15-ти септември ЖФК СЦ „Истатов“ ќе одигра пријателски натпревар со екипата на ЖФК „Паок“ – Солун, како дел од меморијалните активности, по повод годишнината од смртта на Благој Истатов.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password