Градоначалникот Ангов ги посети првачињата на првиот училишен ден

Вчера ООУ „Кочо Рацин“ – Нов Дојран ги отвори вратите за првиот училишен ден на првачињата. Нив ги посети и градоначалникот на општината – Анго Ангов, кој за добредојде и добар почеток, им додели мали подароци.

Ангов на првачињата им посака успех во новата учебна година, а на наставниците лесна и успешна работа. Тој истакна дека првиот училишен ден е најважниот чекор од животот на првачињата.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password