Во петок ќе се одржи 33-тата седница на Советот на Општина Дојран

Во петок, со почеток во 15 часот, во салата за состаноци во Општина Дојран ќе се одржи 33-тата седница на Советот на Општина Дојран.

На дневен ред на седницата се 9 точки, меѓу кои Годишниот извештај за работата на ООУ „Кочо Рацин“, Финансиски извештај за работата на комуналното претпријатие и Предлог-одлуката за годишниот план за вработување во Отина Дојран за 2020-та година.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password