Во Дојран беше одбележана Европската недела на спортот под мотото „Храни се здраво и живеј здраво!“

Европската недела на спортот под мотото „Храни се здраво и живеј здраво!“ каде особено внимание посветува на здравата исхрана како предуслов за здрав и квалитетен живот беше одбележена и во Дојран.

За таа намена, вчера, на плоштадот под јаворите се одржа „Уличниот фестивал“ посветен на здравата храна и здравите навики.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password