Поради градежни активности променет режимот на сообраќај на Регионалниот пат Дојран – Николич

Вчера, 8-ми октомври, започнаа градежните активности – поставување на индуктивни јамки на Регионалниот пат 1105 Дојран – Николич, во времетраење од два дена, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password