Делегација на Општина Дојран положи цвеќе пред Споменикот на борците на НОБ

По повод празникот „11. Октомври”, делегација на Општина Дојран, предводена од Градоначалникот Анго Ангов, положија свежо цвеќе пред Споменилот на паднатите борци на НОБ.

Денес во Македонија се слави државниот празник „11. Октомври” – Денот на народното востание и Денот на борецот.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password