Џокер – Фурка на турнирот GOLDEN CUP во Агиа Триада, Грција

Младите надежи од тимот на Џокер, повторно на турнир надвор од нашата држава. Тие денеска патуваат на еден прекрасен и силен турнир во Р. Грција, каде се среќаваат со познати брендови на екипи, како, Атромитос, Арис, Аполон, Аполон Кавала итн. Според прикажаното досега во детската лига на Македонија и други разни турнири низ нашата држава очекуваме голем успех од овој млад тим кој се повеќе и повеќе чекори напред.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password