Општина Дојран го одбележа „5-ти Ноември“, Денот на ослободувањето

Општина Дојран денес го одбележа празникот на општината „5-ти Ноември“, Денот на ослободувањето.

Со пригодна свечена седница, положување цвеќе на спомен обележјата, крос на учениците од О.О.У „Кочо Рацин“ – Нов Дојран, коктел и доделување плакети, благодарници и пофалници беше прославен денот на општината.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password