Повик за оджување на јавна дебата

Во среда, 20.11.2019-та година со почеток од 12.00 часот во салата за состаноци на хотелот „Ла Тераса“ во Стар Дојран ќе се одржи јавна дебата (презентација) на „Студија за оправданост од воспоставување на договорот за јавно приватно партнерство за финансирање, дизајнирање и проектирање, реконструкција, реновирање, изградба, користење, управување и одржување на јавно водоснабдување и одведување на отпадни води и системи за третман во Општина Дојран“.

Поканети се сите заинтересирани граѓани, фирми, невладини организации и здруженија да земат активно учество на јавната презентација.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password