Ендру Лејтон во официјална посета на општина Дојран

Военото атеше на Велика Британија г-дин Ендру Лејтон беше на посета на Општина Дојран.

На состанокот беше разговарано за тековните и идни проекти кои ќе се реализираат во Дојран и можноста за соработката и помош од страна на военото атеше во нашата општина.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password