ЈПКД „Комуналец – Полин” доби нова метларка

Општина Дојран доби нова метларка во вредност од 21.500 евра.

Оваа метларка е добиена како резултат на проект за подобрување на општинските услуги финансирани со заем од Меѓународната банка за обнова и развој (Светска банка), подгрант од Министерство за Финансии (целосна донација без учество на Општина).

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password