И годинава во Дојран ќе се одржи „Новогодишна Бајка“ – забавен настан за најмладите

На 26.12.2019-та година (четврток) во Градскиот парк во Нов Дојран, со почеток од 17 часот, ќе се одржи „Новогодишна Бајка“ за најмалите.

Гости на Новогодишната бајка ќе бидат Мина Блажев и Мартија Станојковска, а водителка на настанот – Ели Танаскова.

На настанот поканети се да присуствуваат сите дечиња со нивните родители и заедно да бидат дел од новогодишната магија.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password