Дојранчани гласаа – ЈПП нема да има

Неофицијални резултати:
ЗА – 402
ПРОТИВ- 965
НЕВАЖЕЧКИ- 37

Во општина Дојран денес се гласаше на вторито Референдум во само три години, а граѓаните на општината одговараа на референдумското прашање „Дали сте за или против, доделување на договор за Јавно приватно партнерство за услугите, снабдување со вода за пиење, одведување на урбани отпадни водии третман на урбани отпадни води во општина Дојран“.

Според Општинската изборна комисија во Дојран, сите 8 избирачки места биле отворени навремено и целиот избирачки процес поминал без никакви проблеми или инциденти.

 

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password