Дојран добива градска капела

Започна изградбата на градска капела во Нов Дојран, објави денес градоначалникот Анго Ангов.

Договорот за изградба на капелата чини нешто повеќе од 2.5 милиони денари, а изведувач на работите ќе биде градежна компанија од Гевгелија која понуди најниска цена.

Со изградбата на капелата која се гради со површина од 70 метри квадратни, на локација веднаш до градските гробишта ќе се реши уште еден горлив проблем на граѓаните од овој дел на општината.

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password