Детали за авторот

Вести

Општина Дојран распиша референдум: Граѓаните ќе гласаат „за“ или „против“ доделување на договор за јавно приватно партнерство во комуналните услуги

Советот на Општина Дојран распишува референдум за подрачјето на општината Дојран заради изјаснување на граѓаните за доделување договор за...

Прочитај повеќе
Вести

Во тек изведби на неколку проекти

По празниците продолжува изведбата на неколку прокети во Дојран: Градежните активности на ЈП за државни патишта за рехабилитација на...

Прочитај повеќе
Вести

Извршен технички прием на спортската сала при ООУ „Кочо Рацин” – Дојран

Денеска беше извршен технички прием на спортската сала при основното училиште „Кочо Рацин” во Нов Дојран. Како што изјави...

Прочитај повеќе
Вести

И годинава во Дојран ќе се одржи „Новогодишна Бајка“ – забавен настан за најмладите

На 26.12.2019-та година (четврток) во Градскиот парк во Нов Дојран, со почеток од 17 часот, ќе се одржи „Новогодишна...

Прочитај повеќе
Вести

Повторно чистена дивата депонија на улица „Едвард Кардељ” во Нов Дојран

Екипите на ЈПКД „Комуналец – Полин” повторно спроведоа акција за чистење на малата дива депонија на ул. „Едврад Кардељ“...

Прочитај повеќе
Вести

Развој на план за управување со Дојранското Езеро – тема на разговорот на градоначалникот со претставник од „Милиеуконтакт” Македонија

На 13.12.2019 во просториите на Општина Дојран градоначалникот Анго Ангов одржа работен состанок со Петра Поп Ристова, доктор по...

Прочитај повеќе
Вести

ЈПКД „Комуналец – Полин” доби нова метларка

Општина Дојран доби нова метларка во вредност од 21.500 евра. Оваа метларка е добиена како резултат на проект за...

Прочитај повеќе
Вести

Ендру Лејтон во официјална посета на општина Дојран

Военото атеше на Велика Британија г-дин Ендру Лејтон беше на посета на Општина Дојран. На состанокот беше разговарано за тековните...

Прочитај повеќе
Вести

Вечерва ќе се одржи традиционалната 15. „Дојранска софра”

Вечерва, 30. ноември, во хотел „Истатов” во Нов Дојран, Здружението на жени „Дојрана” ја организира традиционалната манифестација „Дојранска софра”....

Прочитај повеќе
Вести

Одржана јавната презентација во Дојран

Одржана јавната презентација на студијата за оправданост од воспоставување на договорот за јавно приватно партнерство за финансирање, дизајнирање и...

Прочитај повеќе

Страна 1 of 10

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password