Uncategorized

На денешен ден почина легендата на македонскиот фудбал Благој Истатов

На денешен ден, минатата 2018-та година, на 72-годишна возраст почина легендата на македонскиот и југословенскиот фудбал, Благој Истатов. Благој е роден на 5 април 1947 година во Струмица. Како мал…

Прочитај повеќе

На граничниот премин Дојран запленета стока за која постои сомневање дека повредува права од интелектуална сопственост

На граничниот премин Дојран запленета е стока за која постои сомневање дека повредува права од интелектуална сопственост. Станува збор за 1.312 спортски обувки со ознаки на заштитени трговски марки, откриени…

Прочитај повеќе

Градоначалникот Ангов беше во посета на Бугарската амбасада во Македонија

На покана на амбасадорката на Р.Бугарија во Р.Македонија – Даниела Будинова, градоначалникот на општина Дојран – Анго Ангов беше гостин во резиденцијата на Бугарската амбасада во Македонија. На работната средба…

Прочитај повеќе

Градоначалникот Ангов присуствуваше на официјален настан во Владата на Република Македонија

Градоначалникот на општина Дојран – Анго Ангов денеска беше во Владата на Република Македонија. Тој присуствуваше на официјалниот настан по повод потпишувањето на договорот за национално кофинансирање на проекти од…

Прочитај повеќе

Страна 1 of 1

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password